5 Simple Techniques For oferte cazare

Wiki Article

cazari predeal

Situat in imediata apropere a falezei din Eforie Nord, in rondul Bellona, hotel Carmen se dovedeste a fi destinatia perfecta pentru sejururi de neuitat. Construit in 1958, hotelul cu o arhitectura mediteraneana a fost modern renovat, devenind spatiul de cazare ideal pentru familiile cu copii care isi doresc sa fie aprope de plaja, dar si pentru cei care isi doresc o vacanta departe de tumultul statiunii.

Marian was great from day one particular. He is incredibly Skilled and very heat. Created me and family looked after. He and the chef while in the kitchen (can't try to remember her name) are quickly the best part of our continue to be.

דירה יפה ומאובזרת מאד, נקיה מאד. חצר מהממת. מתאים למשפחה גדולה

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

We have been waiting for you to e-book your aspiration vacations, at their best, to become lived in an expensive, but simultaneously comfy and welcoming atmosphere!

Genius special discounts at this house are subject matter to booking dates, remain dates, and various accessible bargains.

In cadrul complexului Carmen turistii beneficiaza de o terasa si un restaurant mediteranean cu o atmosfera intima, unde oricine poate servi preparate din bucataria internationala, conventional romaneasca sau din peste proaspat, din Marea Neagra.

Cred ca e una dintre cele mai frumoase statiuni din tara. Aerul curat, raul care strabate statiunea, traseul usor de pe malul raului, restaurantele foarte bine plasate dupa o plimbare de relaxare de cel mult one ora, privelistea plina de arbori.

Băile Homorod – Staţiunea se află la 18 km de Odorheiu-Secuiesc, popas best pentru degustarea apelor minerale.

28968220 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

Apartamentul foarte confortabil și călduros, dotat cu cele necesare unor zile cozy & liniștite, cu priveliște fantastică de oriunde te-ai uita. Zonă liniștită, clădirea cu apartamentele este una aranjata frumos și, la fel, un loc cu regard pentru liniștea celor cazați.

Located on the entrance of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart presents amenities like 2 restaurants in addition to a wellness center with an indoor pool, a sauna, a steam tub and a sizzling tub. The Clabucet Ski Elevator is four.three mi away. A health club, an indoor pool for youngsters along with a salt area also are featured, and on request, massages can be found. The air-conditioned rooms are equipped with fashionable furnishings and include a flat-display screen Television set, a mini-bar and a balcony with views of your on-internet site back garden and native mountains. Every unit comes with a private toilet showcasing free toiletries, a hairdryer, slippers, along with a bathtub or even a shower.

Informatiile si cazari predeal fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe internet site sunt generice si nu pot fi considerata cazari predeal contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Este clasat drept un hotel de 4 stele dar nu este nici pe departe asa. am ocupat pentru three nopti o camera dubla de four* cu balcon: - stau prost la capitolul cazari predeal curatenie in camere ( mocheta murdara, baia murdara, toaleta nu arata spalata deloc, gresia din zona de dus cu rosturi foarte murdare, baia cu un miros foarte urat. Lenjeria de pat probabil ca nu a fost cu cazarea predeal adevarat schimbata intrucat atunci cand am asezat cearsaful pe pat imediat cazarea predeal sub saltea am gasit o mica clama de par a unui copil, probabil de la fostii turisti- greu de crezut ca a ramas acolo dupa schimbarea lenjeriei) - zgomotul groaznic, toata noaptea. Se aude in camera absolut fiecare masina treatment trece pe DN prin fata hotelului.

Report this wiki page